top of page

GLASDEUREN ZOALS DOUCHEWANDEN BIJ DE GROM IN AALST (OOST-VLAANDEREN)

Glashandel De Grom te Aalst, Erembodegem (Oost-Vlaanderen): sinds 1955 specialist in glasdeuren, glazen douchewanden en douchedeuren.

GLASDEUREN

Voor glazen deuren op maat hebt u de keuze uit verschillende soorten en diktes in helder, extra helder, gekleurd of mat glas, al dan niet met decoratie van motieven gezandstraald of met frost folie.Plafondhoge deuren of deuren vanaf de grond tot het plafond zijn populair en zorgen voor een beter ruimtelijk gevoel.

GLASWANDEN EN DOUCHEDEUREN

Naast de glazen deuren plaatsen wij ook glaswanden voor o.a. douches, bureelafsluitingen, terrasafsluitingen, enz. U hebt een uitgebreide keuze in veiligheidsglas, gezandstraald glas, glas met folie naar eigen keuze of alle andere bestaande glassoorten.

SPATWANDEN

U kunt ook bij ons terecht voor spatwanden voor in een keuken of douche, met of zonder uitsnijdingen voor stopcontacten of kraanwerk. Dit kan in een onbeperkt kleurengamma in gehard of niet gehard glas en zelfs met anti-kalkbeglazing (shower guard) met levenslange garantie.
Als fabrikant, leverancier en plaatser van glazen deuren en douchewanden kunnen zowel vakmensen als architecten en particulieren beroep doen op De Grom in Erembodegem.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

bottom of page